Search

Столтенберг дав остаточну відповідь щодо відправки військ НАТО в Україну 2024-05-20 12:30:40

Єнс Столтенберг.

Не так давно президент Франції Еммануель Макрон заявляв, що розглядає сценарій, за якого можливе введення іноземного контингенту військ в Україну, однак, як виявилося, крім канцлера Німеччини Олафа Шольца, подібне рішення поки що не підтримують і в Північноатлантичному Альянсі.

Про те, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, під час відвідування Італії, спростував потенційне задіяння військ Альянсу на території України, пише «НБН», посилаючись на матеріал ANSA.

За словами Столтенберга, командування НАТО не має наміру відправляти підконтрольний контингент в Україну, і подібного не бажають і самі громадяни країни, охопленої війною. Генсек Альянсу додав — Київ просить лише більшого обсягу підтримки.

Генсек НАТО наголосив — однією з причин, внаслідок якої російсько-окупаційним військам вдалося просунутися на полі бою останніми місяцями, — що «ми не виконали обіцяне [йдеться і про один мільйон снарядів від Євросоюзу], але є і [провина] США, яким знадобилося 6 місяців, щоб узгодити новий пакет допомоги».

Раніше ми писали про те, що НАТО хоче задокументувати відмову від відправки військ в Україну.

Wiki




Инсайды

Стало известно, как США пытаются спасти РФ с помощью «корейского сценария»
У Боярці оголосили конкурс проєктів "Хвиля змін"
Що потрібно Україні для перемоги над РФ: де окупанти загнали себе у пастку
На Одещині 11 чоловіків намагалися незаконно перетнути держкордон
Уряд затвердив нову форму військового квитка

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.