Search

У ВМС показали, як "полюють" на окупантів 2024-05-14 05:04:35

У ВМС показали, як

У ВМС показали, як "полюють" на окупантів

Українські морпіхи продовжують нищити російських окупантів на українській землі. Так, воїни 37-ї ОБрМП ефективно роблять це за допомогою ударних дронів.

Загарбники намагаються сховатися від всюдисущих українських БпЛА, однак марно. Як відбувається "денацифікація" росіян, показали у Військово-Морських силах.

У ВМС ЗСУ не уточнили, на якому саме із напрямків зняли ефектне відео з полюванням українських дронів на російських окупантів. Однак, судячи з оприлюднених кадрів, сховатися загарбникам не вдається ані попід деревами, ані в напівзруйнованих будівлях. Вони часто перетворюються для окупантів з примарного прихистку на могилу.

"Російським окупантам не сховатися від ударних дронів 37-ї окремої бригади морської піхоти Військово-Морських сил ЗС України", – резюмували у ВМС.

Wiki




Инсайды

На болотах запалає. Україна отримала чудові новини із приводу поставок F-16
Коли в Україні нарешті потепліє: синоптик зробила невтішний прогноз
Забив до смерті свою співмешканку: жителя Київщини засуджено до 10 років позбавлення волі
Стало известно, что обещает Кремль россиянам на оккупированных территориях за участие в войне
Росіяни анонсували "курортний сезон" на Азовському морі: Федоров пояснив цинічну мету Путіна

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.