Search

Відповідь на "погрози" Заходу: яку команду віддав Путін Шойгу 2024-05-19 06:08:18

Володимир Путін доручив провести навчання щодо застосування ядерної зброї

Міністерство оборони Росії заявило, що за дорученням російського диктатора Володимира Путіна "найближчим часом" розпочне навчання щодо застосування нестратегічної ядерної зброї. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони РФ у Telegram.

Відповідь на

"За дорученням верховного головнокомандувача Збройних сил Російської Федерації, з метою підвищення готовності нестратегічних ядерних сил до виконання бойових завдань, Генеральним штабом розпочато підготовку до проведення найближчим часом навчання з ракетними з’єднаннями Південного військового округу із залученням авіації, а також сил Військово-морського флоту", – йдеться у повідомленні.

У відомстві Шойгу також повідомили, що під час навчань буде здійснено комплекс заходів щодо практичного відпрацювання питань підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї.

Військові країни-агресора зазначають, що навчання нібито потрібні для реагування "на провокаційні заяви та погрози окремих західних офіційних осіб на адресу Російської Федерації".

Related

Wiki




Инсайды

Есть ли еще шанс сделать саммит мира действительно глобальным: что происходит
Новий Закон про мобілізацію: кому, коли і як треба оновити свої військово-облікові дані
На потреби ЗСУ влада Миколаївщини планує придбати тисячу дронів
Путин рассказал, будет ли считать Зеленского легитимным президентом
Названо фактори, які свідчать про те, що між Україною і РФ готують переговори

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.