Search

“Укренерго” попередило про можливі відключення світла по всій Україні через російські удари 2024-05-20 09:00:56

У середу, 8 травня, по всій Україні можливі відключення світла. Про це йдеться в заяві компанії “Укренерго” після п’ятого за півтора місяця російського удару по об’єктах енергетики.

“Сьогодні ввечері з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових і промислових споживачів по всій Україні. Обмеження будуть рівномірно розподілені по всіх областях. Як саме діятимуть графіки відключень у кожній області, буде оприлюднено на офіційних сторінках місцевих обленерго”, – йдеться в заяві.

Причиною цього є дефіцит електроенергії в енергосистемі. Він виник через нові пошкодження обладнання українських електростанцій, завдані російськими ударами.

  • Цілями російської атаки вночі 8 травня були об’єкти генерації та передачі електроенергії в Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях.

Wiki




Инсайды

Уряд затвердив нову форму військового квитка
Експерт назвав фактор, який найближчими тижнями спровокує паливну кризу в Україні
Есть ли еще шанс сделать саммит мира действительно глобальным: что происходит
Новий Закон про мобілізацію: кому, коли і як треба оновити свої військово-облікові дані
На потреби ЗСУ влада Миколаївщини планує придбати тисячу дронів

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.