Search

На Житомирщині у ДТП загинули двоє волонтерів 2024-05-20 10:17:07

На Житомирщині у ДТП  загинули двоє волонтерів

На Житомирщині у ДТП загинули двоє волонтерів

У селі Миколаївка Звягельського району Житомирської області 8 травня на трасі Київ – Чоп у ДТП загинули дві особи, ще три постраждали. Жертвами стали волонтери Віталій Дубас і Борис Голод зі Львівщини.

Головне управління Національної поліції Житомирщини повідомило на офіційному сайті, що в аварію потрапили три машини. Попередньо, автомобіль DAF рухався в напрямку Києва й зіткнувся з вантажівкою Merсedes Benz Atego, яка стояла на узбіччі. Після цього з DAF зіткнувся мікроавтобус Merсedes Vito, який рухався в попутному напрямку. Усі транспортні засоби загорілися.

Потрійна ДТП у Житомирській області qkxiqdxiqdeihrant

Згорілі транспортні засоби після ДТП

Трагедія сталася о 4:30 середи. Травми різного ступеня тяжкості отримали 52-річний водій і 50-річний пасажир вантажівки DAF, а також 38-річний пасажир Merсedes Vito. Ще двоє осіб загинули.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 КК України.

Смертельна аварія сталася 8 травня

Дорожньо-транспортна пригода в районі села Миколаївка

Червоноградська районна держадміністрація (Львівська область) повідомила на своєму сайті, що аварія забрала життя двох місцевих волонтерів, які їхали з гуманітарним вантажем на передову.

Авто у вогні

Борису Голоду було 22 роки, він проживав у Белзькій громаді, працював і волонтерив у Червонограді. Разом з іншими майстрами ремонтував машини для воїнів та їздив із гуманітарною допомогою на передову.

Загинув Борис Голод

Віталій Дубас – батько шести малолітніх дітей. Він волонтерив від початку повномасштабної війни, постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі й автівки для наших захисників. Для цих поїздок часто жертвував особистими справами та роботою.

Загинув Віталій Дубас

Миколаївка (Житомирщина) на карті

Wiki




Инсайды

Уряд затвердив нову форму військового квитка
Експерт назвав фактор, який найближчими тижнями спровокує паливну кризу в Україні
Есть ли еще шанс сделать саммит мира действительно глобальным: что происходит
Новий Закон про мобілізацію: кому, коли і як треба оновити свої військово-облікові дані
На потреби ЗСУ влада Миколаївщини планує придбати тисячу дронів

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.