Search

Після ударів 8 травня дві ГЕС виведено з експлуатації, — Укргідроенерго 2024-05-20 10:41:45

Після ударів 8 травня дві ГЕС виведено з експлуатації, — Укргідроенерго

Після ударів 8 травня дві ГЕС виведено з експлуатації, — Укргідроенерго

Російський удар по енергосистемі 8 травня вивів з експлуатації одразу дві гідроелектростанції.

Компанія "Укргідроенерго" заявила про виведення з експлуатації двох гідроелектростанцій після ракетного удару 8 травня. Про це повідомляється на її сайті.

"8 травня, під час ранкових обстрілів критичної інфраструктури, значних уражень було завдано і обʼєктам гідроенергетики. На сьогодні вся гідрогенерація зазнала нищівних пошкоджень. Знищене обладнання потребує чималих зусиль для ремонту, відновлення і значних фінансових коштів", — повідомила компанія.

Що це за електростанції, "Укргідроенерго" не вказує, але публічно повідомлялося, що Росія атакувала об’єкти генерації та передачі електроенергії у трьох областях, розташованих вздовж Дніпра: Запорізькій, Кіровоградській та Полтавській.

Вчорашній обстріл був уже п’ятим за останні півтора місяця. До цього росіяни завдавали масованих ударів по об’єктах енергетики 22 і 29 березня, а також 11 і 27 квітня. У проміжках між ними вони завдавали також точкових ударів по енергосистемі.

Wiki




Инсайды

На Одещині 11 чоловіків намагалися незаконно перетнути держкордон
Уряд затвердив нову форму військового квитка
Експерт назвав фактор, який найближчими тижнями спровокує паливну кризу в Україні
Есть ли еще шанс сделать саммит мира действительно глобальным: что происходит
Новий Закон про мобілізацію: кому, коли і як треба оновити свої військово-облікові дані

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.