Search

Загарбники в окупованому Маріуполі вантажать крадену руду на ліберійське судно, – Андрющенко 2024-05-20 10:17:03

Загарбники в окупованому Маріуполі вантажать крадену руду на ліберійське судно, – Андрющенко

Загарбники в окупованому Маріуполі вантажать крадену руду на ліберійське судно, – Андрющенко

Окупанти продовжують тестувати залізницю між Маріуполем і Волновахою. За словами радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, залізниця, яка з’єднає Волноваху з Ростовом-на-Дону через Маріуполь, запрацює в кінці травня-на початку червня.

"За квітень і початок травня зафіксовано три тестових потяги з Волновахи у Маріуполь до порту і назад. З Волновахи вони приїхали з каоліном і рудою, яку вантажать на ліберійське судно, яке вкрали торік. А з Маріупольського порту потяг вийшов порожним, щоб протестувати колію", – зауважив він.

За словами радника міського голови Маріуполя, колію, яку росіяни будують в районі селища Гранітне через Тельманівський район, що з’єднає Маріуполь з Волновахою й Ростовом-на-Дону, майже добудована.

"На мостах та місцях з’єднання залізниць немає рейок, вони лише їх укладають. За нашими оцінками, ця залізниця запрацює орієнтовно в кінці травня, на початку червня", – зазначив Андрющенко.

Wiki




Инсайды

Уряд затвердив нову форму військового квитка
Експерт назвав фактор, який найближчими тижнями спровокує паливну кризу в Україні
Есть ли еще шанс сделать саммит мира действительно глобальным: что происходит
Новий Закон про мобілізацію: кому, коли і як треба оновити свої військово-облікові дані
На потреби ЗСУ влада Миколаївщини планує придбати тисячу дронів

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.