Search

Зараз тривають жорстокі бої на Харківщині , — Зеленський 2024-05-20 22:51:37

Зараз тривають жорстокі бої на Харківщині , — Зеленський

Зараз тривають жорстокі бої на Харківщині , — Зеленський

Президент Володимир Зеленський підтвердив інформацію про те, що російські окупанти розпочали нову хвилю наступу на Харківщині. Наразі там тривають жорсткі бої.

Про це глава держави сказав під час спільного брифінгу у Києві з лідеркою Словаччини Зузаною Чапутовою у п’ятницю, 10 травня.

"Росія почала хвилю контрнаступальних дій на цьому напрямку. Україна зустріла їх нашими військами, бригадами та артилерією", — сказав Зеленський, підтверджуючи початок наступу на Харківщині.

Він додав, що спроба окупантів прорвати оборону українських захисників була вранці. Але бійці артилерійським вогнем наступ відбили.

За словами глави держави, росіяни можуть стягувати на цей напрямок ще більше військ та інших ресурсів. Однак наголосив, що військове командування знало про ворожі плани та готове дати гідну відсіч.

Wiki




Инсайды

«Минск-3» в обертке «корейского сценария»: почему Украине невыгодно идти на такие договоренности
Чи були вкрадені гроші під час будівництва фортифікаційних споруд: що думають українці
Стало известно, как США пытаются спасти РФ с помощью «корейского сценария»
У Боярці оголосили конкурс проєктів "Хвиля змін"
Що потрібно Україні для перемоги над РФ: де окупанти загнали себе у пастку

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.