Search

Вороньківській громаді повернули землі водного фонду у межах Канівського водосховища 2024-05-20 12:30:35

Вороньківській громаді повернули землі водного фонду у межах Канівського водосховища

За позовом Бориспільської окружної прокуратури усунуто перешкоди у користуванні та розпорядженні Вороньківською сільською радою землями водного фонду у межах Канівського водосховища

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Ці землі розпорядженням Бориспільської райдержадміністрації були безоплатно відведені громадянам у приватну власність для ведення особистого селянського господарства. Їх площа становить 6 га, а вартість – понад 200 млн₴

У суді окружна прокуратура довела незаконність вищезазначених дій.

Спірні землі накладаються на водну поверхню та острови акваторії Канівського водосховища на річці Дніпро і не можуть перебувати у приватній власності.

Рішенням Бориспільського міськрайонного суду позов прокуратури задоволено. Скасовано рішення про державну реєстрацію права власності на них за фізичними особами і постановлено повернути на користь територіальної громади.

Нагадаймо, що Бориспільська окружна прокуратура забезпечила реальне виконання рішення суду про повернення державі земельної ділянки водного фонду вартістю 30 мільйонів гривень.

Related

Wiki




Инсайды

Стало известно, как США пытаются спасти РФ с помощью «корейского сценария»
У Боярці оголосили конкурс проєктів "Хвиля змін"
Що потрібно Україні для перемоги над РФ: де окупанти загнали себе у пастку
На Одещині 11 чоловіків намагалися незаконно перетнути держкордон
Уряд затвердив нову форму військового квитка

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.