Search

У Верховній Раді розповіли, коли і на скільки підвищать тариф на електроенергію 2024-05-20 23:50:42

Народний депутат Олексій Кучеренко повідомив про те, що тариф на електроенергію буде збільшено, пише РБК-України. За його словами, уряд ретельно готується до цього кроку

Уряд готується до того, щоб підвищити тариф тарифу на електроенергію для побутових споживачів, повідомив перший заступник голови комітету Верховної ради з енергетики Олексій Кучеренко.

У Верховній Раді розповіли, коли і на скільки підвищать тариф на електроенергію

Олексій Кучеренко

За словами нардепа, Кабмін ретельно веде підготовку до цього кроку. Зараз ведуться дискусії із приводу ціни, яка буде встановлена в діапазоні 3,5-4 гривні. Тобто підвищення буде в 1,5 рази. Нардеп прогнозує, що новий тариф запровадять уже з 1 червня.

Втім, народний депутат підкреслив, що попереду дискусії із Кабміном, який має надати розрахунки нового тарифу на електроенергію.

"Але якось життя буде балансувати само ту ситуацію, в якій опинилася енергетика України",

- сказав Кучеренко.

При цьому відомо, що раніше в Нацбанку говорили про те, що на українців очікує суттєве підвищення вартості електроенергії.

Нагадаймо, портал "Коментарі" розповідав, що терористична Росія методично знищує об’єкти енергетики в Україні. При цьому ряд експертів уже прогнозують, що попереду у України дуже важкі осінь та зима з відключеннями світла. Вони навіть рекомендували тим, хто має змогу, виїхати за кордон. Іншим вони радять готуватися до складних часів просто зараз – купувати генератори, робити запаси.

Окрім того, влада закликала українців скоротити споживання електроенергії у пікові години, щоб не довелося вводити графікі вимкнення електроенергії на всій території країни. При цьому експерти навіть порадили уряду піти на суттєве підвищення вартості електроенергії, буцімто, тоді не доведеться вмовляти українців економити, в цьому вони будуть зацікавлені самі.

Wiki




Инсайды

«Минск-3» в обертке «корейского сценария»: почему Украине невыгодно идти на такие договоренности
Чи були вкрадені гроші під час будівництва фортифікаційних споруд: що думають українці
Стало известно, как США пытаются спасти РФ с помощью «корейского сценария»
У Боярці оголосили конкурс проєктів "Хвиля змін"
Що потрібно Україні для перемоги над РФ: де окупанти загнали себе у пастку

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.