Search

Західні ЗМІ: Російські окупанти прорвали лінію оборони ще на одній ділянці фронту 2024-05-20 13:55:02

Російські загарбники прорвали лінію оборони на захід від Орлівки і захопили населений пункт Уманський, повідомляє експерт Bild Юліан Рьопке. За його інформацією, в центрі села окупанти встановили радянський прапор

Російські загарбники розвинули наступ на захід від Авдіївки, стверджує Юліан Рьопке. За його інформацією, після втрати Авдіївки Сили оборони відійшли на захід та організували оборону по лінії Бердичі — Семенівка — Орлівка — Тоненьке.

Західні ЗМІ: Російські окупанти прорвали лінію оборони ще на одній ділянці фронту

Війна в Україні

Проте, підкреслив німецький журналіст, російські загарбники прорвали цю лінію оборони українських військових ще у березні, і продовжили свій наступ. Саме тому, Сили оборони відійшли західніше і почали оборону наступних населених пунктів, перше з яких – Уманське.

Як стверджує Рьопке, російські загарбники прорвали і цю лінію оборони і навіть зуміли взяти під контроль Уманське. За його іфнормацією, росіяни навіть встановили в центрі села прапор колишнього Радянського Союзу.

"Російська армія вторгнення прорвала українську лінію оборони на захід від Орлівки і поставила радянський прапор у центрі Уманського",

- заявив Рьопке.

Втім, за його словами, ймовірно, що все ж південна і західна частини села наразі залишаються під контролем українських військових. Окрім того, він додав, що отримана інформація дозволяє говорити про запеклі атаки ворога, який він веде на окопи Сил оборони.

Нагадаймо, портал "Коментарі" розповідав, що тривожна ситуація склалася і в Красногорівці, там ворог теж, на жаль, зумів прорвати оборону українських військових. Втім, за інформацією ЗСУ, все ж населений пункт ще остаточно не захоплений ворогом. Проте, як вважають експерти, треба розуміти, що очевидно, тільки питанням часу є вихід українських військових із цього населеного пункту.

Як відзначив президент Володимир Зеленський, Сили оборони можуть дати відсіч ворогу, але за умови отримання необхідної зброї.

Wiki




Инсайды

Чи були вкрадені гроші під час будівництва фортифікаційних споруд: що думають українці
Стало известно, как США пытаются спасти РФ с помощью «корейского сценария»
У Боярці оголосили конкурс проєктів "Хвиля змін"
Що потрібно Україні для перемоги над РФ: де окупанти загнали себе у пастку
На Одещині 11 чоловіків намагалися незаконно перетнути держкордон

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.