Search

У Буданова розкрили плани РФ щодо Харківщини 2024-06-16 14:26:17

У ГУР заявили, що добре обізнані з планами росіян як на кордоні Харківської, так і Сумської областей

Наразі те, що відбувається на кордоні, не є наступом російських загарбників на Харків. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

У Буданова розкрили плани РФ щодо Харківщини

"Зараз ми бачимо саме прикордонну операцію і те, що відбувається, це не наступ на Харків", — зазначив представник української розвідки.

За його словами, українським військовим добре відомі плани та ресурси росіян у Сумській області.

"Суми? Якщо будуть підстави для занепокоєння, про це офіційно повідомлятимуть. Ситуація там добре відома і плани, і ресурси ворога — також", — додав Андрій Юсов.

Варто зазначити, відомий військовий аналітик німецького таблоїду "Bild" Юліан Рьопке вважає, що наступ росіян на півночі Харківської області зайшов у глухий кут і практично не отримує розвитку. Через 11 днів від його початку окупантам не вдається захоплювати нові території. Оглядач припускає, що українським захисникам вдалося зупинити наступ росіян завдяки постачанню зброї зі США.

Related

Wiki




Инсайды

США попередили, які країни можуть стати новою ціллю РФ
Гарантии безопасности от США: что известно о соглашении и поможет ли это Украине, если Трамп станет президентом
Зеленський з Папою Римським обговорили наслідки агресії рф проти України
Топ-5 найкорисніших сирів для вашого здоров’я
Спроба росії продемонструвати силу насправді є демонстрацією слабкості путіна – The Telegraph

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.