Search

Зеленський звернувся до учасників «Рамштайну», назвавши три пріоритети у військовій допомозі 2024-05-09 15:21:54

Володимир Зеленський

У п’ятницю, 26 квітня, стартувало 21-те засідання «Рамштайну», у якому взяв участь глава держави Володимир Зеленський. Президент звернувся до учасників зустрічі , нагадавши про три пріоритети України у зброї.

У ході виступу український лідер нагадав учасникам «Рамштайну», що вони не просто ухвалюють рішення щодо постачання зброї нашій країні, а вирішують долю світу, який житиме за правилами, які всі визнають, або залежатиме від тих, хто чинить насильство, повідомляє «НБН».

За словами гаранта, за півроку відсутності допомоги США російські загарбники змогли перехопити ініціативу на фронті, проте наразі Сили оборони України можуть не лише стабілізувати ситуацію, а й звільняти окуповані регіони.

Глава держави нагадав, що наша країна та армія найбільше потребують систем протиповітряної оборони, зокрема мінімум сім ЗРК Patriot, щоб збивати ворожу авіацію і не підпускати її до кордонів України.

Зеленський додав, що також захисникам потрібна далекобійна зброя та артилерійські засоби, щоб зірвати контрнаступ ЗС РФ, зупинити атаки армії Путіна та проводити свої операції.

Нагадаймо, глава Міноборони США Ллойд Остін назвав пріоритет сьогоднішньої зустрічі «Рамштайн» і повідомив, коли в Україні з’являться перші F-16.

Wiki




Инсайды

Зеленський призначив нових командувачів у ЗСУ. Хто вони
"Не того чекали": у людей, які очікували на росіян пройшла ейфорія
Україна просила більше підтримки, а не введення військ НАТО, – Столтенберг
Сбил с "Иглы" уже вторую свою ракету: зенитчик рассказал об обстреле 8 мая
Шабуніна перевели у бойові медики півроку тому – ЗМІ

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.