Search

У ЦПД відреагували на вкидання РФ про наміри Зеленського «воювати до останнього українця» 2024-05-10 21:16:45

Володимир Зеленський та бійці ЗСУ.

Кремль неодноразово тиражував інформацію — нібито переговорний процес про мир із Росією не цікавить президента України Володимира Зеленського, оскільки український лідер реалізує план війни «до останнього українця».

Про те, що все вищеописане є типовою російською маніпуляцією, бо очільник Української держави регулярно закликає до мирних переговорів, однак не на умовах країни-агресора, пише «НБН», посилаючись на "Telegram"-овий канал Центру протидії дезінформації (ЦПД).

Зокрема, російська верхівка ігнорує той факт, що саме президентом Зеленським було запропоновано «Формулу миру», яку підтримали демократичні уряди: пункти цього документа незабаром обговорять на швейцарському саміті, і, на думку українського лідера, у сильних держав вийде «дотиснути Москву політично», до справді «справедливого миру», як це фіксувалося раніше із «зерновою угодою».

Крім того, наратив Кремля, що стосується «війни до останнього українця», — також не більше, ніж запалена маячня пропаганди РФ, що має на меті сформувати в громадян України відчуття безвиході та гніву проти Києва, який, нібито, вступив і веде «безперспективні» бойові дії, «ігноруючи переговори» з Росією.

Раніше ми писали про те, що Зеленський звертався до учасників «Рамштайну», назвавши три пріоритети у військовій допомозі.

Wiki




Инсайды

Президент призначив на Броварщину та Васильківщину нових суддів
Вступить в войну с Россией (нет): почему НАТО снова отрицает возможность ввести войска в Украину
Джонсон беспощадно раскритиковал Байдена по поводу военной помощи
Західні ЗМІ: Російські окупанти прорвали лінію оборони ще на одній ділянці фронту
Кріштіану Роналду шукає людей для свого бізнесу: скільки платить

Contact

Contact us: [email protected]

Встречайте нового лидера в мире онлайн-развлечений и информации - "Реалист"! Этот уникальный онлайн-ресурс не просто изменит ваше представление о том, как вы проводите время в интернете, но и откроет для вас двери в новый, увлекательный мир возможностей.